Overkligt

Idag har Mamma, Farmor och jag varit och handlat grejer och fixat iordning i lokalen, så nu börjar det faktist likna något tro det eller ej :)

Men jag fick en sånt sjukt slag mitt i ansiktet av verkligheten idag! När jag fått upp skylten så slog det mig, när jag gjorde den loggan hade jag inte en tanke på att det skulle gå så långt som till att jag verkligen skulle öppna butiken. och nu står jag här och är livrädd och sjukt glad på samma gång, fatta vad jag har åstadkommit egentligen. Åt helvete med jantelagen JAG ROCKAR! (så fick jag säga det också)

Kommer ni ihåg första loggan?


(Orcher?)

P.s tack allani som hjälpt mig hit, och det är många :*)


Det gammla vanliga...

En trekant med ben and jerry det här blir en bra fredag kväll ;)


Oh my god!

Ungefär så känner jag mig nu, är helt slut! Det är jobbigt att öppna butik vill ja lova har typ jobbat 10-timmars dagar hela veckan :P Men det är ju kul och spännande också. Jag tror det är först nu som jag verkligen börjar fatta att de här är på riktigt :P

Ja, ja jag känner att jag behöver lättas upp just nu och något som har fått mig på bra humör den här veckan är ICAs fläskotlett låt, helt underbar. Jag går om kring och nynnar " vår favorit rätt, då vill jag ha fläskotletttttttt....." mest hela dan ^^ENJOY!


Fy! dålig uppdatering

Jag har farit å flängt å liksom inte hunnit med lilla bloggen :)

Men det som har hänt är iaf att jag bilvit bil ägare :) Mamma och pappa köpte ny bil så då får jag ta över deras pärla. En vinröd audi A6 som jag övningskört måna långa mil i och därför kommer jag väldigt bra överens med den här bilen (till skillnad från andra.. jag nämner inga namn)


(bild från google)

Igår hade Henrik dragit ihop en liten balkong ferre, mycket trevligt! Den innehöll bl.a folk som försvann och dök upp igen, en livsfarlig spindelmannen akt från gårdsplanen upp till tredje våningen, lite dans, folk som ramlade i buskarna, en väldigt fin gestaltning av att vara matförgiftad i istanbul, trevligt mingel och mycket mycket mer!


(bild lånad av karl brunnströms facebook)


Exklusiv smygtitt!

Kära vänner jag låter er här smygkika lite på ett urval av de produkter som kommer finnas i butiken den 1 september.ENJOY!

(jag hoppas ni känner er riktigt speciella nu :*)


Formex autumn -10

JAJEMEN! då var man tillbaka från två intensiva men ack så roliga dagar. Har träffat så många kreativa, duktiga och framför allt trevliga människor (det finns ju alltid surkartar men dom kan gå och gräva ner sig någon stans).

Så här var det första dagen glömde jag kameran och andra dagen dog min lilla älskling efter några få bilder och jag hade såklart glömt extra batterierna :P men jag bjuder på några inspirerande bilder :)
Den här läckra fåtöljen är omkläd med gamla överblivna tyger och du måste punga ut med 45.000 om den skall bli din ;) Kolla in www.designbyleftovers.se för fler coola omgjorda möbler.


En till fräsig möbel från leftovers :)


Är ni redo för ett extremt kul skämt?!

Vad sa musen när han var hos doktorn?
(Detta måste sägas med en mycket pipig mus röst) Ost ost!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHFor the record det är jag som kommit på skämtet själv! B)

(till er som inte fattar. GÖR INTE DE DÅ! :P)


Formex here I come!

Det blev lite så här sista sekunden men men imorgon bitti bär det av till formex mässan. Jag ska besöka några riktiga guldkorn så håll tummarna att det går bra för mig ^^Idag har jag mest suttit i lokalen och väntat på telefon samtal men jag har hunnit med en lunch med sandra pien också :D


Min helg

Har bestått av lite pyssel, lite flängande, minimalt med städande, Nordman, en trevlig fika på stan med josefin och mycket mycket mys med min henrik^^


Jag är så glad att du finns här uppe hos mig josse :D


I helgen fick jag även upp ögonen för Nordman, en artist som har gjort mycket bra musik men som lätt glöms bort


Tips till lördagsmyset

Nu mina vänner ska ni få lära er hur man gör räkchips det är gott och extremt roligt att göra.
(iaf om man är lika lätt road som jag)


För att jag vet att ni är nyfikna ;)

Här har ni skönheten :D

Känns lite overkligt att jag ska stå här och kränga om mindre än en månad^^


It´s a bodylanguage

Denna låt går varm just nu!


Bildbomb Kalmar!

Det här är lite av vad jag pysslat med den senaste veckan :)

Joakim och Mofa åt glass på nyöppnade Ben & Jerry i Kalmar.


Agnes och jag var inte sämre vi


Vi såg musikalen Grease :D Mycket bra!


Jag har fikat med la familija


Rävgården - sommarstugan i Rockneby


Firat Kajsa :D Hurra!


Robert gustafssons autograf- Det var kl 02.11 på natten, det var i kebabkön, det var galet

God natt på er (K)

P.s Alla papper är påskrivna, nu är butikslokalen min! :D


RSS 2.0